Nieuws 2020


Manege De Kraal heeft een loterij/couponverkoop waar ook jij graag aan meedoet!

Manege De Kraal heeft in het afgelopen jaar een nieuwe rijhal gebouwd. Het is een prachtige hal geworden waar we erg trots op zijn. Dit dankzij de hulp en steun van leden, vrijwilligers, bedrijven en meer. Maar we zijn er nog niet! In een normaal jaar genereert de manege inkomsten uit onder andere evenementen en baromzet. Helaas is 2020 geen normaal jaar gebleken. Dit verhaal klinkt je vast en zeker bekend in de oren. Wij gaan dus ook niet zielig doen, niet klagen, niet zeuren, maarrr... Feit is dat we nog altijd een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken voor de laatste loodjes.

Het werkt als volgt:
Koop één of meerdere loten à €100,- per stuk. In september 2023 vindt de eerste loting plaats. Daarna ieder jaar in september tot 2034. Wordt het lotnummer van (één van) jouw lot(en) getrokken? Dan ontvang jij de €100,- van dat lot terug (zonder rente). Je hebt dus sowieso jouw gehele inleg in september 2034 terug.

Nou horen wij je denken: Geen rente? Wat is dan mijn voordeel?
Eigenlijk is het net alsof je je geld op een spaarrekening zet: je zet je geld opzij en het wordt veilig voor je bewaard terwijl je er een lange tijd niet naar om hoeft te kijken. Het enige verschil: nu parkeer je je geld bij Manege De Kraal, helpt de manege om nog vele klussen te klaren en krijgt het vervolgens weer helemaal terug. Een mooie win-win situatie dus!

Klinkt dit als een interessant voorstel voor jou of heb je liever nog iets meer informatie? Neem dan contact op via penningmeester.manegedekraal@gmail.com. Natuurlijk mag je ook voor andere vormen van sponsoring/investering contact opnemen. Loten kopen kan nog tot en met 31 december 2020.

De loterij/couponverkoop van Manege De Kraal; ideaal voor iedereen die houdt van winzekerheid in plaats van winkans! Veilig voor jou, heel fijn voor de manege!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 06 december 2020 14:41:27.