Nieuws


Enjoy the Ride: Koningsrit 2019

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 27 januari 2019 23:01:02.


Clubkampioenschappen 2018

Afgelopen zaterdag, 22 september 2018, vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats bij Manege de Kraal in Nederweert.
Bij de dressuur hadden we 27 combinaties, afdelingsdressuur 4 tweetallen en 3 viertallen, springen 17 combinaties en voor het algemeen kampioenschap deden in totaal 12 combinaties mee.
De volgende combinaties hebben op de feestavond een prijs of kampioenstitel ontvangen:

Dressuur:
Clubkampioen - Gina Mertens met Aron
2e prijs - Maxime Devos met Speedy
3e prijs - Anouk Looijen met Ior
4e prijs - Gina Mertens met Sibora
5e prijs - Veerle Creemers met Lox
6e prijs - Marlou Roost met Bolanda
7e prijs - Kimberly Roost met Eryngo

Afdelingsdressuur:
Kampioenen afdelingsdressuur
- Veerle Creemers met Lox en Bregje Klein Zieverink met Chico olv Marlies Burgers

Originaliteitsprijs afdelingsdressuur:
Veerle Creemers met Lox als Mario en Bregje Klein Zieverink met Chico als Luigi olv Marlies Burgers als Prinses Peach

Springen:
Clubkampioen
- Yvi Derksen met Maren
2e prijs - Fenne Stokbroeks met Josephine
3e prijs - Finn Timmermans met Maliah

Algemeen Clubkampioen:
Anouk Looijen met Ior

Nogmaals dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze mooie dag. Mooie prijzen zijn gesponsord door Upstairs trappenrenovatie, Lankester Petfood en Equicontact (samen met je paard). Alle prijswinnaars en clubkampioenen gefeliciteerd!

Het was weer een geslaagde dag en we hopen iedereen terug te zien op de Clubkampioenschappen 2019!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 24 september 2018 14:58:58.


Ponyrakkers en Peelrossen in de prijzen op Limburgse Kampioenschappen 2018

Op 4 en 5 augustus 2018 vonden de Limburgse kampioenschappen dressuur en springen plaats in Lottum. We zijn trots dat er weer een heel aantal leden zich heeft geselecteerd om te mogen deelnemen!

De volgende leden vielen in de prijzen:
• Emma Vanhove met Frits, kampioen klasse C-L1 dressuur pony’s.
• Nienke van Asseldonk met Annelotte, kampioen klasse AB-L1 dressuur pony’s.
• Fenne Stokbroeks met Asterhof’s Josephine, 2e prijs klasse DE-L springen pony’s.
• Ainhoa Prada Ortiz met Rhytm of Gold, 2e prijs klasse Z2 dressuur paarden.
• Ponyrakkers viertal*, 3e prijs klasse L viertallen pony’s.
• Gina Mertens met Sibora, 4e prijs klasse DE-B dressuur pony’s.
• Veerle Creemers met Lox, 5e prijs klasse DE-L1 dressuur pony’s.
• Astrid Baetsen met Hot Chocolate, 5e prijs klasse L1 dressuur paarden.

*Het Ponyrakkers viertal: Gina Mertens, Maureen Moonen, Veerle Creemers, Carmen Peso o.l.v. Marlies Burgers.

Gefeliciteerd met deze mooie prestaties!!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 24 augustus 2018 17:17:21.


Hemelvaartconcours 2018

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 29 april 2018 09:43:21.


Terugblik indoorkampioenschappen

Ondertussen is in Ermelo het laatste weekend van de indoorkampioenschappen achter de rug. Een mooi moment om terug te blikken op de fantastische resultaten van onze leden afgelopen seizoen.

LIMBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN PONY’S DRESSUUR: 27 en 28 januari 2018 te Susteren.

Het was feest voor familie Vanhove na de Limburgse Kampioenschappen dressuur voor pony’s. De zussen Anniek en Emma Vanhove wisten beiden de titel LIMBURGS KAMPIOEN op hun naam te schrijven! Superpony Frits was in de klasse C-M1 met Anniek te sterk voor de andere deelnemers en in de klasse C-B werd Frits door Emma naar de kampioenstitel gereden. Beiden zijn hiermee afgevaardigd naar de KNHS Indoorkampioenschappen.

In de klasse C-B is er tevens een hele mooie 3e prijs behaald door Famke Engels met haar pony Goldy.

Ook Zoë Niessen (2x D-Z1 & D-Z2), Merel Niessen (DE-B), Zenya Korsten (D-M1 & B-L2), Britt Stienen (C-B), Nienke van Asseldonk (DE-L1 & AB-L1), Maureen Moonen (DE-L1) en Veerle Creemers (DE-B) hebben onze ponyclub goed vertegenwoordigd op de kampioenschappen!

LIMBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN PAARDEN DRESSUUR: 3 en 4 februari 2018 te Helden.

Ainhoa Prada Ortiz stal de show tijdens de LK dressuur voor paarden. Zij reed haar paard Vendetta naar de KAMPIOENSTITEL in de klasse ZZL, Genie naar de KAMPIOENSTITEL in de klasse Z2 en ook het reservekampioenschap in de klasse Z2 schreef zij op haar naam met Donna Flora!! Hiermee wist zij zich tweemaal te kwalificeren voor de KNHS Indoorkampioenschappen.

Kimberly Roost is met haar paard Eryngo in de klasse M2 gestart en heeft een mooie proef laten zien die werd beoordeeld met 63,83%.

LIMBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN PONY’S SPRINGEN: 17 en 18 februari 2018 te Velden.

Fenne Stokbroeks kon flink juichen en met een brede glimlach richting huis nadat ze met haar pony Asterhof’s Josephine een hele mooie 5e prijs wist te bemachtigen in de klasse DE-B.

Anniek Vanhove kwam met pony Gamble-H aan start in de klasse DE-L en reed naar een 22e plaats.

LIMBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN PAARDEN SPRINGEN: 24 en 25 februari 2018 te Reuver.

Op zaterdag was het Rik van de Kruys met die met zijn schimmel Calvacas Z in twee foutloze omlopen naar een dik verdiende 6e prijs in de klasse L reed. Zondag kwam Maxime Devos aan start met Fresh Orange Zaline en kreeg na drie pittige omlopen een mooie 8e prijs uitgereikt in de klasse M.

Ook Desi Wilmsen kwam aan start en reed haar paard Dawn naar een knappe 9e plaats in de klasse Z.

KNHS INDOORKAMPIOENSCHAPPEN PONY’S DRESSUUR: 10 maart 2018 te Ermelo.

Na haar kampioenstitel in het outdoorseizoen wist Anniek Vanhove ook indoor NEDERLANDS KAMPIOEN te worden met haar pony Frits in de klasse C-M1/M2! Een geweldige dag voor familie Vanhove, want ook Emma Vanhove reed met topper Frits een mooie proef die goed was voor een 6e plaats in de klasse C-B.

KNHS INDOORKAMPIOENSCHAPPEN PAARDEN DRESSUUR: 16 maart 2018 te Ermelo.

Ainhoa Prada Ortiz is met haar paarden Vendetta en Genie afgereisd naar Ermelo om PSV Nederweert te vertegenwoordigen op de KNHS Indoorkampioenschappen, en niet zonder resultaat. Na een sterke proef en een mooie kür kreeg Ainhoa met Vendetta een 6e prijs uitgereikt in de klasse ZZ-Licht. Met Genie reed ze diezelfde dag naar een 14e plaats van Nederland in de klasse Z2.


Paardensportvereniging Nederweert is enorm trots op alweer een seizoen met geweldige prestaties van de leden!!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 02 april 2018 17:50:18.


Kraal Bokaal 2018

De eerste editie van de Kraal Bokaal zit erop. We kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige dag. In de bijgevoegde documenten zijn de uitslagen van de verschillende disciplines te vinden. Voor degenen die het leuk vonden om mee te doen en voor degenen die nieuwsgierig zijn geworden: in 2019 zal weer een editie van de Kraal Bokaal plaatsvinden. Houd de Facebookpagina van Manege De Kraal in de gaten voor de datum!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 01 april 2018 17:18:28.


Ainhoa Prada Ortiz steelt de show op LK dressuur paarden

Manege de Vosberg in Helden was 3 en 4 februari het terrein voor de Limburgse Kampioenschappen paarden dressuur.

Ainhoa Prada Ortiz reed haar paard Vendetta naar de KAMPIOENSTITEL in de klasse ZZL, Genie naar de KAMPIOENSTITEL in de klasse Z2 en ook het reservekampioenschap in de klasse Z2 schreef zij op haar naam met Donna Flora!! Geweldige prestatie, gefeliciteerd!

Kimberly Roost heeft onze rijvereniging met haar paard Eryngo vertegenwoordigd in de klasse M2 en heeft een mooie proef laten zien die werd beoordeeld met 63,83%.

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 15 februari 2018 12:14:35.


Feest voor familie Vanhove na LK dressuur pony's

Op het Limburgs Kampioenschap pony's dressuur op 27 en 28 januari in Susteren wisten de zussen Anniek en Emma Vanhove beiden de titel LIMBURGS KAMPIOEN op hun naam te schrijven! Superpony Frits was in de klasse C-M1 met Anniek te sterk voor de andere deelnemers en in de klasse C-B werd Frits door Emma naar de kampioenstitel gereden.

In de klasse C-B is er tevens een hele mooie 3e prijs behaald door Famke Engels met haar pony Goldy.

Fantastische prestaties, gefeliciteerd!!

Ook Zoë Niessen (2x D-Z1 & D-Z2), Merel Niessen (DE-B), Zenya Korsten (D-M1 & B-L2), Britt Stienen (C-B), Nienke van Asseldonk (DE-L1 & AB-L1), Maureen Moonen (DE-L1) en Veerle Creemers (DE-B) hebben onze ponyclub goed vertegenwoordigd op de kampioenschappen!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 15 februari 2018 11:41:45.


Enjoy the Ride: Koningsrit 2018

Binnenkort is het weer tijd voor onze jaarlijkse Koningsrit op zondag 29 april. We rijden de rit in het natuurgebied Keelven en de Pan in Someren. Tussen 9.00u en 11.00u kan gestart worden. Hierbij is er keuze uit 2 routes: de 10km of 25km.

Voor €7,50 (eigen leden betalen slechts €2,50) krijg je een georganiseerde rit incl. twee gratis consumpties op de pauzeplek (overige consumpties zijn tegen een kleine meerprijs). Er zijn broodjes, soep, koek en drinken te verkrijgen.

De rit wordt afwisselend: brede zandpaden, smalle bospaden, grote watervlaktes (geschikt om met je paard/pony in te gaan!) en vooral veeeeeel mooie natuur! Wil je eens een rit met een jong of onervaren paard maken? Dan is dit de ideale gelegenheid! De rit bevat geen drukke verharde wegen, gevaarlijke kruispunten of andere uitdagingen in het verkeer en is daardoor dus heel laagdrempelig.

We maken gebruik van de openbare parkeerplaats Keelven, gelegen aan de Provincialeweg Someren-Heeze. Dit is meteen ook de startplek van de route. Op de Provincialeweg wordt de parkeerplaats met een P-bord aangegeven. Indien je de navigatie inschakelt, kun je het beste het volgende adres ingeven: Provincialeweg 31, 5711 RA Someren. Dit is het adres van het dichtstbijzijnde woonhuis.

Heb jij zin in een heerlijke buitenrit door de prachtige natuur!? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar acdekraal@hotmail.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en de route die je graag wil rijden (10km of 25km). Bij vragen kun je contact opnemen met de organisatie via mail of het nummer 06-27427500.

Ongeveer 1 week van te voren ontvang je nog een mail met extra informatie over de rit.

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 04 februari 2018 23:33:20.


Clubkampioenschappen 2017 - Terugblik

Afgelopen zaterdag hebben we onze jaarlijkse clubkampioenschappen verreden. Op de planning stonden de disciplines dressuur, springen en pas de deux. Degenen die deelnamen aan zowel dressuur als springen, maakten kans op de titel Algemeen Clubkampioen. De prijzen en titels zijn gewonnen door:

Dressuur:
Clubkampioen - Maxime Devos met Geronimo
2e prijs - Marloes Reuten met Soline
3e prijs - Emma Vanhove met Frits

Pas de deux:
1e prijs - Maxime Devos met Geronimo en Nicole Devos met Zaline
2e prijs - Veerle Creemers met Lox en Bregje Klein Zieverink met Chico
3e prijs - Wendy Stals-Klingesteijn met Damyan G en Mieke Kessels met Gjelke G

Originaliteitsprijs pas de deux:
Veerle Creemers met Lox en Bregje Klein Zieverink met Chico

Springen:
Clubkampioen - Maxime Devos met Zaline
2e prijs - Yongkun van Vorstenbos met Kayro
3e prijs - Fenne Stokbroeks met Josephine

Algemeen Clubkampioen:
Anniek Vanhove met Gamble H

We willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan! Alle prijswinnaars en clubkampioenen gefeliciteerd!

Ter afsluiting hebben we een feestavond met BBQ en spellen gehad. Aan de lachende gezichten te zien, heeft iedereen zich goed vermaakt ;) Iedereen bedankt voor het enthousiasme!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 18 september 2017 17:13:37.


Anniek Vanhove NEDERLANDS KAMPIOEN

Op zaterdag 26 augustus vond de Hippiade voor pony's plaats.

Anniek Vanhove reed met Frits in de klasse C-L2 dressuur naar een percentage van 70,67%!
Dit bleek ruim voldoende om na Limburgs kampioen ook gehuldigd te worden als NEDERLANDS KAMPIOEN!

Zoë Niessen reed met Melantho's Dilano mee in de klasse DE-M1 dressuur.
Een percentage van 66,44% bleek goed voor een 8e PRIJS op de Hippiade.

Anniek en Zoë, fantastisch gedaan! Gefeliciteerd en geniet ervan!!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 30 augustus 2017 17:31:19.


Fantastische resultaten PSV Nederweert op LK 2017

Op 5 en 6 augustus 2017 vonden de Limburgse ruiterkampioenschappen dressuur en springen plaats te Sevenum.

PSV Nederweert zag maar liefst DRIE van haar leden gehuldigd worden tot LIMBURGS KAMPIOEN!

Anniek Vanhove reed Frits in de klasse C-L2 dressuur met ruim 67% naar de KAMPIOENstitel!
Zoë Niessen en Melantho's Dilano werden KAMPIOEN in de klasse DE-M1 dressuur met ruim 68%!
Maxime Devos werd met haar paard Fresh Orange Zaline gehuldigd als KAMPIOEN in de klasse L springen!

Kimberly Roost reed haar paard Eryngo in de klasse M1 dressuur naar een 3e PRIJS met ruim 68%.
Tijdens het afkampen deden zij hier nog een schepje bovenop: ruim 70% en een 3e PRIJS resulteerde in een afvaardiging naar de Hippiade in Ermelo!

Veerle Creemers en Lox behaalde een knappe 5e PRIJS in de klasse DE-B dressuur in ring 9.
Maureen Moonen reed Blitz in de klasse DE-B dressuur naar een mooie 6e PRIJS in ring 9.
Ook een mooie 6e PRIJS was er voor Nienke van Asseldonk met Whisper in de klasse DE-B dressuur in ring 8.

In de dressuur hebben we tevens mogen bewonderen:
Nienke van Asseldonk met Annelotte, klasse AB-B
Fenne Stokbroeks met Asterhof's Josephine, klasse DE-B
Bregje Klein Zieverink met Chico, klasse DE-L1
Anniek Vanhove met Gamble-H, klasse DE-L2
Mandy Hermans met Incognito, klasse B paarden
Maxime Devos met Fresh Orange Geronimo, klasse L2 paarden
Maxime Devos met Fresh Orange Zaline, klasse M2 paarden

Leden die een knappe prestatie hebben neergezet in de springring:
Fenne Stokbroeks met Asterhof's Josephine, klasse DE-B
Anniek Vanhove met Gamble-H, klasse DE-B
Yongkun Van Vorstenbos met Ka van Orchid, klasse DE-L
Rik van de Kruys met Calvacas Z, klasse L paarden
Rik van de Kruys met Castelnovo Z, klasse M paarden
Sharon van Daal met Cumlaude, klasse M paarden
Desi Wilmsen met Dawn, klasse Z paarden

PSV Nederweert was weer goed vertegenwoordigd op de kampioenschappen, wij zijn trots!
Prijswinnaars GEFELICITEERD!
We wensen Anniek, Zoë, Maxime en Kimberly heel veel succes op de Hippiade in Ermelo!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 30 augustus 2017 17:18:01.


Concours Nederweert 2017

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 08 mei 2017 10:51:26.


Sponsoren gezocht!

Paardensportvereniging Nederweert zal op 25, 27 en 28 mei het jaarlijkse outdoorconcours organiseren.

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Paardensportvereniging Nederweert is ontstaan door de samenvoeging van ponyclub de Ponyrakkers en de landelijke rijvereniging de Peelrossen.
De samenvoeging heeft ervoor gezorgd dat wij gezamenlijk de schouders er onder zijn gaan steken, om zo de paardensport in Nederweert naar een hoger niveau te tillen.
Gelijktijdig is het jaarlijkse outdoor concours verplaatst naar het weekend van Hemelvaart en verdeeld over drie dagen.

Om er ook dit jaar weer een spectaculair concours van te maken, zijn wij voor deze jubileumeditie op zoek naar sponsoren!
Bekijk de SPONSORBROCHURE voor uitgebreide informatie.

Bij voorbaat dank en hopelijk tot ziens tijdens het concours!

Met vriendelijke groet,
Namens PSV Nederweert
Harrie de Wit - Voorzitter

Documenten

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 08 maart 2017 12:06:35.


Mooie resultaten LK EVENTING in Ysselsteyn

Zaterdag 1 oktober vonden de Limburgse Kampioenschappen eventing plaats in Ysselsteyn.

Aan de start verschenen Sharon van Daal met Cumlaude en Maxime Devos met Fresh Orange Zaline, in de klasse B paarden.

Beide dames reden hun merries na de dressuurproef foutloos door het springparcours en foutloos door de cross!

Maxime eindigde op het podium: een 3e prijs. Sharon mocht een mooie 7e prijs in ontvangst nemen.

Gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 03 oktober 2016 22:24:46.


Knappe prestaties op het nationaal kampioenschap in België

Afgelopen weekend kwam Anniek Vanhove met haar pony Kasimir aan start op het nationaal kampioenschap in België.

Hier behaalden zij een 3e prijs, nadat zij eerder al provinciaal kampioen werden!

Ook Zenya Korsten kwam aan start op de Belgische kampioenschappen.

Na de kampioenstitel op de provinciale werd zij nationaal 15e met haar pony Reitland's Lennox B.

Op de provinciale kampioenschappen behaalde zij met haar pony Didi een 2e prijs en op het nationaal kampioenschap eindigden zij als 5e! Hierdoor mogen zij nog een keer shinen in Mechelen.

Een super prestatie van beide dames, gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 30 september 2016 16:10:56.


Clubkampioenschappen en feestavond 2016

Dit jaar vonden de clubkampioenschappen plaats op zaterdag 17 september.

Het was een mooie dag, met maar liefst 22 dressuur-, 6 pas-de-deux en 16 springcombinaties was het programma goed gevuld.

De winnaars van 2016:
Dressuur: Mieke Kessels met Gjelke G
Pas-de-deux: Mieke Kessels en Wendy Stals-Klingesteijn met Gjelke G en Damyan
Springen: YongKun van Vorstenbos met Kayro
Algemeen: Veerle Creemers met Vechtzicht's Hydra

Ook de feestavond was weer erg geslaagd, bedankt allemaal!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 30 september 2016 15:56:46.


Rik van de Kruys in de prijzen op Hippiade springen paarden 3 september

Rik en zijn paard Castelnovo Z verschenen in Ermelo aan de start in de springring, klasse L tijdens de Hippiade op 3 september.

Een goed foutloos basisparcours leverde een startplaats in de barrage op. De spannende barragerit resulteerde in een snelle tijd met helaas een balk. Hiermee hebben zij een mooie 13e prijs weten te scoren.

Desi Wilmsen kwam met haar paard aan de start bij het springen in de klasse Z en eindigde op de 22e plaats.

Maxime Devos en Fresh Orange Geronimo reden L1 dressuur en kwalificeerden zich voor de finaleproef met een 3e plaats in de ochtendring. In de finale eindigden zij op een 17e plaats.

Mooie prestaties, gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 07 september 2016 13:39:02.


Raiza Hendrix 4e prijs Hippiade pony's 27 augustus 2016

Raiza Hendrix is sinds kort vrijrijdend lid bij PSV Nederweert en heeft super gepresteerd op de Hippiade dressuur voor pony's op 27 augustus.

Samen met haar pony Crommentyuns Fuego scoorden zij in de klasse DE/B gemiddeld 68,83%.

Hiermee bleven zij maar net buiten de medailles en mochten zij de 4e prijs in ontvangst nemen.

Anniek Vanhove kwam aan start met haar pony Kasimir in de klasse C/B dressuur en zij reden naar een score van 62,50% gemiddeld. Dit was goed voor een 19e plaats.

Goed gedaan dames en gefeliciteerd met deze resultaten!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 02 september 2016 12:27:48.


PSV Nederweert goed vertegenwoordigd op de Limburgse Kampioenschappen

De Limburgse Kampioenschappen outdoor vonden plaats in Reuver op 6 en 7 augustus 2016.

Rik van de Kruys werd zondag als KAMPIOEN gehuldigd nadat hij met zijn paard Castelnovo Z de snelste foutloze barrage reed in de klasse L springen!

Op zaterdag behaalde Anniek Vanhove met haar pony Kasimir een super mooie tweede plaats in de klasse C-B dressuur.

Maxime Devos reed haar paard Geronimo tijdens het afkampen naar een 3e prijs in de klasse L1 dressuur.

Desi Wilmsen sprong zondag haar paard Dawn in de klasse Z naar een knappe 5e prijs.

Ook Anouk Looijen, Kimberly Roost, Mariska Berntsen, Nienke van Asseldonk, Nicole Devos, Veerle Creemers, Yongkun van Vorstenbos en Zenya Korsten lieten mooie dingen zien op de kampioenschappen!


Rik, Anniek, Maxime en Desi zullen de regio en PSV Nederweert vertegenwoordigen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen eind augustus en begin september in Ermelo. Veel succes allemaal!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 09 augustus 2016 14:29:08.


Zenya Korsten zilver bij Indoorkampioenschappen dressuur pony's

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart vonden in Ermelo de Indoorkampioenschappen dressuur pony's plaats.

Zenya Korsten vertegenwoordigde daar PC De Ponyrakkers in de klasse AB-B met haar pony Didi.

De proef, die werd beoordeeld met 66,78%, was goed voor een hele mooie 2e prijs!

Gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 27 maart 2016 12:07:09.


Zenya Korsten twee keer prijs op LK dressuur pony's

Op 20 en 21 februari werden in Helden de Limburgse Kampioenschappen indoor dressuur pony's verreden.

Zaterdag reed Zenya Korsten haar pony Reitland's Lennox B naar een mooie 5e prijs in de klasse DE-B.

Op zondag werden Zenya en haar pony Didi gehuldigd als KAMPIOEN in de klasse AB-B.

Een topprestatie, gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 27 februari 2016 23:43:44.


Anouk Verstappen en Laico in de prijzen bij LK springen DE-B

De Limburgse Kampioenschappen indoor springen voor pony's vonden plaats op 13 en 14 februari 2016 in Susteren.

Anouk Verstappen reed met haar pony Laico een foutloos basisparcours in de klasse DE-B.

Ondanks een fout op de laatste hindernis van de barrage behaalden zij een knappe 12e prijs.

Gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 18 februari 2016 10:34:14.


Kimberly Roost en Eryngo 4e prijs Limburgse Kampioenschappen

De Limburgse Kampioenschappen indoor dressuur voor paarden vonden plaats op 30 en 31 januari 2016 in Merselo.

Kimberly Roost en haar paard Eryngo hebben hier een sterke B proef laten zien.

De proef werd beloond met 196 en 205 punten, wat de combinatie een mooie 4e prijs opleverde!

Gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 03 februari 2016 22:40:46.


Dropping!

Het is weer tijd voor een nieuwe activiteit: een dropping! En wel op zaterdag 16 januari 2016. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan snel op via acdekraal@hotmail.com. Iedereen is welkom, dus zeg het voort en neem al je vriend(inn)en mee! Hopelijk tot volgend jaar, 16 januari!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 15 december 2015 16:44:21.


Clubkampioenschap en feestavond 2015

Zondag 20 september heeft het jaarlijks terugkerende clubkampioenschap plaatsgevonden. De ruiters konden hierbij deelnemen aan de disciplines dressuur, pas de deux, bixie en/of springen. We hebben de dag gezamenlijk afgesloten tijdens een feestavond met een heerlijke barbecue en leuke spellen. Dit was tevens het moment om de kampioenen en overige prijswinnaars bekend te maken. De complete uitslagen zijn in bijgevoegd document te vinden.

Hebben jullie tips of suggesties voor de clubkampioenschappen 2016, stuur dan even een mailtje naar acdekraal@hotmail.com. We horen het graag!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 25 september 2015 16:01:43.


Rik en Jodorus-Star in de prijzen op de Limburgse Kampioenschappen

Op zaterdag 8 augustus zijn de Limburgse Kampioenschappen springen voor paarden verreden in Echt.

Rik van de Kruys kwam daar aan start met zijn paard Jadorus-Star in de klasse L.

Als laatste combinatie in de barrage deden ze een dappere poging om het kampioenschap naar zich toe te halen. Met de snelste tijd maar helaas niet foutloos werd een mooie 11e prijs behaald.

Gefeliciteerd!

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 19 augustus 2015 17:55:58.


Grand Prix amazone Leontien Raijmakers-Dings schrijft geschiedenis!

Leontien komt uit Nederweert-Eind, is lid van PSV Nederweert (RV de Peelrossen) en mag zich eerste Grand Prix dressuuramazone van de gemeente Nederweert noemen. In Mei debuteerde ze met haar paard Winnetou D op het hoogste niveau.

In de historie van Manege De Kraal kwam het nooit eerder voor dat er een ruiter of amazone het allerhoogste niveau behaalde.

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 26 juli 2015 15:06:11.