Nieuws 2019


Paaseieren rapen

Op 22 april organiseert buurtvereniging St. Rochus paaseieren rapen op het buitenterrein van de manege.
Bij slecht weer zal het paaseieren rapen in de manege plaatsvinden.
De binnenbak is dan niet beschikbaar in de ochtend.

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 18 maart 2019 19:51:30.


Kraal Bokaal 2019

Net als vorig jaar organiseren we ook in 2019 weer de Kraal Bokaal, een vriendschappelijke wedstrijd voor iedereen die via één van de verenigingen is aangesloten bij Manege De Kraal. Dit vindt plaats op zaterdag 20 april 2019.

Inschrijven kan tot uiterlijk 25 maart a.s. Wil je graag met meerdere paarden/pony's starten, geef dan aan met welke je kans wilt maken op de felbegeerde Bokaal.

Daarnaast kun je je ook aanmelden om mee te helpen, want helaas geldt voor deze wedstrijd hetzelfde als voor alle andere wedstrijden: zonder jullie hulp redden we het niet om de wedstrijd in goede banen te leiden.

We hopen dat jullie weer net zo enthousiast zijn als vorig jaar en dat we jullie allemaal aan start zien op zaterdag 20 april 2019! Paarden, pony's, wedstrijdruiters, recreanten, leden van alle verenigingen en leden met alle soorten lidmaatschappen, iedereen is welkom om mee te doen. Heb je geen paard/pony, tijd of zin om deel te nemen aan de wedstrijd, dan kun je natuurlijk toch inschrijven voor de feestavond.

Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 18 maart 2019 19:46:08.